Servicii croitorie femei

Formular precomanda

Pentru momentele speciale din viata dvs. va puteti bucura de la tinutele clasice pana la tinutele spectaculoase, alese din cele mai importante cataloage profesionale internationale : Vogue (SUA), Butterick (SUA), McCall’s (SUA), Marfy (Italia), Cadena (Spania), La Sposa (Spania), Burda Profesional (Germania)

Pentru executie folosim tiparele lor originale, astfel aveti garantia noastra pentru modelul original, rezultatul fiind pe masura asteptarilor. De asemenea, minim de trei ori pe an apar colectii noi pe care le veti gasi atat aici cat si in Atelierul de croitorie.

1. Cataloage

Citeste mai mult

Pentru inspiratie in realizarea produselor vestimentare pe care le doriti avem posibilitatea de a lucra dupa:

 • 1. o schita desenata de designerul nostru vestimentar
 • 2. tipare realizate cu ajutorul softului de proiectare
 • 3. tipare din cataloagele profesionale
 • 4. un model ales din colectia Atelierului
 • 5. un model pe care ni-l puneti la dispozitie, sub forma de imagine sau de produs finit;
 • 6. o schita desenata de dvs..

Produsele pe care le realizam in Atelierul nostru sunt dintre cele mai diverse ca forma si nivel de complexitate: camasa, bluza, bolero, top, cardigan, jerseuri, sacou, jacheta, costum business, costum de seara, capa, redingota, trench, pardesiu, palton, vesta, fusta, pantalon, salopeta, rochie de zi, rochie de ocazie, rochie de seara, rochie de mireasa, rochie de nasa, rochie de domnisoara de onoare, rochie de bal, rochie de cocktail.

Tesaturile fine furnizate din Italia, Olanda si Portugalia, pe care le avem pe stoc sau le putem obtine pe baza de comanda, pot fi aduse in cupoane unicat si pun in valoare modelele rafinate alese de dvs..

Furniturile si insertiile sunt de calitate superioara, furnizate de Kufner Germania.

Serviciile oferite in cadrul Atelierului nostru au ca punct de pornire fisa de dimensiuni pe care o completam pentru fiecare client in parte. Doar astfel putem executa produse vestimentare Custom Fit. Aceasta fisa de dimensiuni se pastreaza in arhiva electronica a Atelierului nostru si este element de referinta pentru executarea tuturor produselor vestimentare comandate de clientii nostri.

2. Masurarea corecta a corpului

Citeste mai mult

Pentru referinte va punem la dispozitie un tabel cu masurile nationale si internationale conform Standardului de Masuri SR13545, elaborat de Asociatia de Standardizare din Romania.

3. Cum se defasoara prima vizita in Atelierul nostru?

Citeste mai mult
 • 1. Programarile vizitelor la Atelierul nostru se fac telefonic, prin email sau prin intermediul site-ului. Programarile efectuate prin intermediul site-ului beneficiaza de 10% discount la prima comanda solicitata.
 • 2. La prima vizita se completeaza fisa de dimensiuni a clientului. Pe o masurare corecta a corpului, masurile vor fi luate cat mai aproape de corp (lenjerie intima).
 • 3. Se stabileste, impreuna cu clientul, modelul vestimentar.
 • 4. Clientul alege tesatura si accesoriile existente in cadrul Atelierului sau le aduce la prima vizita in Atelier.
 • 5. Se achita un avans din valoarea totala a comenzii.
 • 6. Se programeaza vizita numarul II – Proba.

Formular precomanda

4. Lista preturi

Citeste mai mult

Mai jos puteti consulta lista noastra de preturi pentru serviciile de croitorie oferite in cadrul Atelierului. Acestea sunt valabile pentru comenzile primite de la persoane fizice si nu includ costurile cu materialele si accesoriile.

Vezi lista preturi