Despre noi

In detalii sta forta de expresie a rafinamentului….

Croitoria la comanda inseamna mult mai mult decat satisfacerea nevoii de produs, raspunde nevoii noastre interioare de atentie si admiratie.
Hainele pe care le purtati trebuie sa lase o impresie de durata. De la tinutele de zi, casual sau business si pana la cele mai elegante ocazii, hainele potrivite va ajuta sa aratati bine si sa va simtiti confortabil.

Istoric

Fondat in 1992, Atelierul nostru de Creatie din zona de Nord a Bucurestiului raspunde prompt si la cel mai inalt standard de calitate, celor mai diverse gusturi in materie de vestimentatie. Din 1992 pana in 2016, clientii nostri ne-au cunoscut sub numele de Moda Dora, iar din ianuarie, 2017, Atelierul nostru de Creatie imbraca haine noi si se promoveza cu numele de TheDressmaker

Cine suntem

O echipa de profesionisti cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, iubitori de frumos si autentic, care pretuiesc fiecare relatie pe care o au cu clientii si pun in slujba acestora profesionalismul, creativitatea, pasiunea pentru haine, imaginatia si bunul gust.

Obiectivul nostru

Sa realizam din serviciile de croitorie la comanda cea mai actuala si moderna modalitate de exprimare a personalitatii unei femei. Hainele confectionate de noi au puterea de a exprima consistenta, unicitatea si frumusetea fiecarei femei.

Clientii nostri

Ne adresam, deopotriva, persoanelor fizice (femeilor) si persoanelor juridice care ne solicita serviciile in realizarea uniformelor sau in realizarea colectiilor vestimentare.

Promisiunea noastra

Unicitate, expresivitate, confort, calitate si rafinament – acestea sunt atributele tinutelor vestimentare pe care le realizam in Atelierul nostru de creatie.

Serviciile noastre

Citeste mai mult
  • Croitorie femei
  • Colectii vestimentare proprii
  • Croitorie pentru persoane juridice – uniforme
  • Consultanta in lansarea unui business de creatie vestimentara
  • Consultanta vestimentara pentru persoane fizice
  • Realizare de tipare cu soft de proiectare
  • Mostrare produs
  • Productie miniserie

Dotari si echipamente de lucru

Atelierul nostru de Creatie este utilat cu echipamente de lucru de ultima generatie de la masini de cusut liniare pana la soft pentru proiectare tipare.

Citeste mai mult

Cu ajutorul acestora putem efectua toate operatiunile specifice confectionarii produselor vestimentare, de la cele unicat, pana la produsele in serie mica pe toata categoria de tesaturi.

Garantiile noastre pentru clienti:

Cei 25 ani de experienta ai Atelierului nostru sunt o garantie a calitatii executiei produselor.
Indiferent de gradul de complexitate a produsului, numarul de probe este: O SINGURA PROBA in 90% din situatii.

Citeste mai mult

Dorinta noastra este sa fiti relaxata in privinta numarului de drumuri la Atelier. Respectam timpul dvs si oferim produse de vestimentatie cu finisaje de calitate, atat la exterior cat si la interior, intr-un raport pret calitate corect.

Pentru executie folosim tipare generate de soft de proiectare precum si tiparele originale ale cataloagelor vestimentare. Tesaturile si accesoriile pe care le gasiti in Atelierul nostru sunt de calitate deosebita si sunt achizitionate de la furnizori cu reputatie pe piata locala si internationala.